+359 885 557 044 / +359 879 500 389 dfk_delfinite@abv.bg

Над 250 деца от 19 детски градини на Варна на възраст от 4 и 5 години участваха в четвъртия поред футболен турнир на ДФК Делфитени, който се проведе този уикенд в Морската столица. Надпреварата бе организирана от детски футболен клуб „Делфините“ със съдействието на Община Варна и ЗС на БФС. Арена на сблъсъците на невръстните футболисти бе общинския спортен комплекс Младост, на който присъстваха над 500 зрители, които мощно аплодираха изявите на малчуганите.
Най-малките футболисти от втора група изиграха два демонстративни мача в събота, в които демонстрираха умения, за които получиха грамоти и лакомства, предоставени от голяма верига магазини.
На 18 пък турнирът бе прекратен по време на 1/8-финалите, заради порой от градушка. Терените бяха наводнени и не позволиха срещите да се доиграят. Организаторите от ДФК Делфините отложиха надпреварата в удобно за всички време.ДФК „ДЕЛФИНИТЕ “ сърдечно благодари на ФЕСТА ХОЛДИНГ и верига магазини“КАРФУР“ за любезното съдействие и подкрепата в организираният от нас турнир за най -малките деца!